Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mačji praskalnik s stebri Jade Pro – 96 cm

Na zalogi

Praskalnik za mačke Jade Pro višine 96 cm je mačje drevo z dvema policama in okroglo votlino, ki vaši muci nudi veliko možnosti za igro, zabavo in počitek.

84,99

2 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Mačji praskalnik s stebri Jade Pro je sestavljen iz manjše in večje police ter mačje votline. Trije stebri so oblečeni z vrvjo iz sisala in so namenjeni brušenju krempljev. Vaši muci tako mačje drevo ponuja nešteto možnosti za igro, zabavo in počitek.

  • Drevo za mačke ima dve polici za počitek, ki sta razporejeni v dve nadstropji.
  • Pod večjim nadstropjem je v sredini okrogla odprtina za mačje skrivališče, v katerem mačka lahko počiva.
  • Na manjšo ploščad mačjega drevesa pa je pritrjena žogica na vrvici.
  • Velikost osnovne plošče je 70 x 35 cm.
  • Višina mačjega praskalnika je 96 cm.
  • Premer stebrov s sisalom je 8 cm.
  • Votlina za mačke je okrogla in premera 32 cm.
  • Barva: rjava in bež.

Mačji praskalnik s stebri in drugi razgibani modeli

Mačji praskalnik s stebri Jade Pro je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo. Zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik. Da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom. Mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

82528

Dodatne informacije

Teža 5.0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mačji praskalnik s stebri Jade Pro – 96 cm”