Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Varnostna kovinska mreža za prtljažnik avtomobila

Na zalogi

Varnostna pregradna mreža za avto iz kovine je osnovna oprema za transport psov v avtomobilu, saj omogoča varno vožnjo psa. Varnostna mreža je prilagodljive širine in višine, zato je primerna za vse običajne tipe avtomobilov.

55,99

4 na zalogi

Šifra: 84647 Kategorije: , , Oznaka:
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Varnostna kovinska mreža za avto je osnovna oprema za transport psov v avtomobilu, saj omogoča varno vožnjo psa v prtljažniku.

Varnostna kovinska mreža za avtomobile

Če bo pes potoval v prtljažnem prostoru, je zelo praktična rešitev za varnost – kovinska mreža za prtljažni prostor.

  • Varnostni panel za avto je izdelan iz kovine.
  • Varnostna pregradna mreža za psa je prilagodljive velikosti za vse običajne tipe avtomobilov.
  • Po višini se pregradna mreža nastavi med 75 in 110 cm.
  • Po širini se varnostni panel nastavi med 85 in 140 cm.
  • Kovinski pregradni panel (varnostna mreža) je enostaven za montažo v vsak prtljažnik avtomobila.

Pregrada za psa v avtu

Ko izbirate izdelke iz nabora varnostne opreme za prevoz psa ali mačke v avtu, imejte v mislih, da vaš ljubljenček ne sme ogrožati voznika. Pa tudi ostalih potnikov v avtomobilu ne! Če bo žival potovala v prtljažnem prostoru, je zelo praktična zaščitna mreža za prtljažni prostor, ki je izdelana iz kovine. Se hitro in enostavno nastavi in tako pregradi prostor prtljažnika in kabine v avtomobilu.

Trgovina za pse in druga oprema za psa

Varnostna kovinska mreža je le eden od izdelkov za varnost psa v avtu. Če želite, da bo potovanje s psom vedno prijetno, si vzemite čas in natančno preglejte spletno ponudbo naših varnostnih povodcev in opreme za varno potovanje z malimi živalmi. Varnostno opremo in opremo za potovanje s psom si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji. Vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen izdelek bi bil najprimernejši za vašega psa glede na potrebe potovanja. Za vse ljubitelje potovanj s psi smo na enem mestu zbrali vse potrebne izdelke in napotke za varnejše in prijetnejše POTOVANJE MALIH ŽIVALI. Naj bo tudi na poti s psom prijetno vam in vašemu psu.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

84647

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Varnostna kovinska mreža za prtljažnik avtomobila”

Morda vam bo prav tako všeč…