Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Varnostna mreža za prtljažnik avtomobila

Na zalogi

Varnostna mreža za avto je osnovna oprema za transport psov v avtomobilu, saj omogoča varno vožnjo psa. Izdelana je iz najlona in primerna za vse običajne tipe avtomobilov.

13,99

7 na zalogi

Kerbl

Opis

Varnostna mreža za avto je osnovna oprema za transport psov v avtomobilu, saj omogoča varno vožnjo psa v prtljažniku.

Varnostna mreža za avto

Ko izbirate varnostno opremo za prevoz psa ali mačke v avtu, imejte vedno v mislih, da vaš ljubljenček ne sme ogrožati voznika ali ostalih potnikov v avtomobilu. Če bo žival potovala v prtljažnem prostoru, je zelo praktična zaščitna mreža za prtljažni prostor, ki se hitro in enostavno nastavi in pregradi prostor prtljažnika in kabine v avtomobilu.

  • Varnostna mreža za avtomobil je izdelana iz najlona, zato je zelo praktična.
  • Mreža za psa je primerne velikosti za vse običajne tipe avtomobilov in se lepo prilega.
  • Mreža je enostavna za montažo v vsak prtljažnik avtomobila, v katerem nameravate prevažati psa.

Pregrada za psa v avtu

Varnostna mreža je le eden od izdelkov za varnost psa v avtu, na voljo jih imamo še nekaj. Če želite, da bo potovanje s psom vedno prijetno, si vzemite čas in natančno preglejte spletno ponudbo naših varnostnih povodcev in opreme za varno potovanje z malimi živalmi. Varnostno opremo in opremo za potovanje s psom si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji. Vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen izdelek bi bil najprimernejši za vašega psa glede na potrebe potovanja.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

83260 1199

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Varnostna mreža za prtljažnik avtomobila”

Morda vam bo prav tako všeč…