Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pregradna kovinska mreža za avto

Na zalogi

Zaščitna kovinska mreža za avtomobil. Montira se na zadnje sedeže v avtomobilu, upre se v strop avtomobila. Nastavljiva širina 96 – 145 cm in višina 30 cm.

29,99

7 na zalogi

Kerbl

Opis

Pregradna kovinska mreža za avto je osnovna oprema za transport psov v avtomobilu. Omogoča varno vožnjo psa v prtljažniku.

Pregradna kovinska mreža za sedeže

Ko boste izbirali varnostno opremo za prevoz psa ali mačke v avtu, imejte sprva v mislih dejstvo, da vaš ljubljenček ne sme ogrožati voznika in tudi ostalih potnikov v avtomobilu. Če bo žival potovala v prtljažnem prostoru, je zelo praktična zaščitna mreža, ki pregradi sedeže ali prtljažni prostor. Je praktična, saj se hitro in enostavno nastavi in tako pregradi prostor v kabini avtomobila.

  • Varnostni panel za avto je izdelan iz kovine.
  • Varnostna pregradna mreža za psa je prilagodljive velikosti za vse običajne tipe avtomobilov.
  • Po višini pregradna mreža meri 30 cm.
  • Po širini se varnostni panel nastavi med 96 in 145 cm (nastavljiva kovinska mreža).
  • Kovinski pregradni panel (varnostna mreža) je enostaven za montažo na zadnje sedeže avtomobila, upre se v strop avtomobila.

Pregrada za psa v avtomobilu

Varnostna kovinska mreža je le eden od izdelkov za varnost psa v avtu. Če želite, da bo potovanje s psom vedno prijetno, si vzemite čas in natančno preglejte spletno ponudbo naših varnostnih povodcev in opreme za varno potovanje z malimi živalmi. Varnostno opremo in opremo za potovanje s psom si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji. Vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen izdelek bi bil najprimernejši za vašega psa glede na potrebe potovanja.

Trgovina za pse in živalski blog z vsebinami o psih

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

80581 2999

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pregradna kovinska mreža za avto”

Morda vam bo prav tako všeč…