Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Varnostna mreža za okno avtomobila

Na zalogi

Rešetka za svež zrak in varnostna ovira, da pes med vožnjo z avtomobilom na zadnjih sedežih ne moli glave ven.

  • Ustreza vsem dimenzijam oken.
  • Nastavljiva po višini med 6 in 26 cm in po širini med 11 in 71 cm.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

5,99

Šifra: 84650 PO NAROČILU Kategorije: , , Oznaki: ,
Kerbl

Opis

Varnostna mreža za okno avtomobila je osnovna oprema za transport psov v avtomobilu, saj omogoča varno vožnjo psa na zadnjih sedežih.

Varnostna mreža za avtomobile

Če bo pes potoval na zadnjih sedežih, je zelo praktična rešitev za varnost – mreža za okno, saj tako ne bo molil glave ven in hkrati bo to rešetka za svež zrak.

  • Varnostni panel za avto – odprta okna (spuščena stekla) je izdelan iz plastike.
  • Varnostna pregradna mreža za psa je prilagodljive velikosti za vse običajne tipe avtomobilov – ustreza vsem dimenzijam oken.
  • Po višini se pregradna mreža nastavi med 6 in 26 cm.
  • Po širini se varnostni panel nastavi med 11 in 71 cm.
  • Plastični pregradni panel (varnostna mreža) je enostaven za montažo na vsako okno avtomobila.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Rešetka za okno za psa v avtu

Ko izbirate izdelke iz nabora varnostne opreme za prevoz psa ali mačke v avtu, imejte v mislih, da vaš ljubljenček ne sme ogrožati voznika. Pa tudi ostalih potnikov v avtomobilu ne! Če bo žival potovala v prtljažnem prostoru, je zelo praktična zaščitna mreža za prtljažni prostor, ki je izdelana iz kovine. Se hitro in enostavno nastavi in tako pregradi prostor prtljažnika in kabine v avtomobilu.

Trgovina za pse in druga oprema za psa

Varnostna kovinska mreža je le eden od izdelkov za varnost psa v avtu. Če želite, da bo potovanje s psom vedno prijetno, si vzemite čas in natančno preglejte spletno ponudbo naših varnostnih povodcev in opreme za varno potovanje z malimi živalmi. Varnostno opremo in opremo za potovanje s psom si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji. Vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen izdelek bi bil najprimernejši za vašega psa glede na potrebe potovanja. Za vse ljubitelje potovanj s psi smo na enem mestu zbrali vse potrebne izdelke in napotke za varnejše in prijetnejše POTOVANJE MALIH ŽIVALI. Naj bo tudi na poti s psom prijetno vam in vašemu psu.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

84650

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Varnostna mreža za okno avtomobila”

Morda vam bo prav tako všeč…