Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Bele palčke za žvečenje iz posušene kože 180 g

Na zalogi

Bele žvečljive palčke so odličen prigrizek za vašega psa. Bele palčke iz surove kravje kože, ki jih pes vztrajno grize, skrbijo za zdravje pasjih dlesni in zob. Pakiranje 180 g vsebuje 3 palice.

5,49

Kerbl

Opis

Bele palčke za žvečenje so žvečljive palčke iz posušene kravje kože vašemu psu ponudite kot prigrizek.

Bele palčke za žvečenje – zakaj pes potrebuje trde pasje poslastice?

Pes z grizenjem pasjih palic skrbi za čiščenje pasjih zob in zdravje dlesni.

  • Bele palčke za žvečenje so izdelane iz posušene kravje kože.
  • Koža je zvita v obliko palčke za pse je tudi dentalni prigrizek.
  • Pasja palčka je mesni prigrizek za psa dolžine 25 cm.

Pakiranje 180 g vsebuje 3 kose pasjih žvečljivih prigrizkov.

Dentalni priboljški za pse

Še več poslastic za pse poiščite v kategoriji Hrana za pse in podkategoriji Priboljški za pse. V tej podkategoriji so zbrane najrazličnejše poslastice za kužke, ki bodo poskrbele za veselje pri psih.

Priboljški za kužke so na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah – v trgovini ZOO Slonček. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi kužki. V ponudbi si boste lahko ogledali tudi kakovostno pasjo hrano in izredno kvalitetno opremo za pse.

Bele palčke za žvečenje ali kako sploh izbrati pravo poslastico za psa?

Trdi prigrizek za psa (v obliki palčke, kosti ali zvitka kože) je primeren za vsakodnevno pasjo nego in higieno ustne votline psov. Zahvaljujoč mehanskemu delovanju žvečenja tak prigrizek spodbuja odstranjevanje zobnih oblog na zobeh psa. Mehkejši pasji prigrizki pa so primerni za občasno razvajanje ljubljenčkov. Predlagamo, da psu ponudite raznolike naravne prigrizke iz kvalitetnega mesa in rib.

Kdaj in kako je treba psu očisti zobe?

Priporoča se čiščenje pasjih zob najmanj trikrat tedensko s pomočjo naprstnika in zobne paste. Lahko tudi s pomočjo naprstnih blazinic za enkratno uporabo. Če je le mogoče, psu očistite zobe vsak dan. V primerih, ko psu ne zmorete očistiti zob, naj vam bodo v pomoč dentalni pasji priboljški in drugi priboljški za pse. Pes pa naj uživa brikete.

Več informacij o pasji negi zob in izdelkov za ohranjanje pasje dentalne higiene najdete na strani Pasji zobje.

Vas zanima tudi, kako so lahko zdravi pasji zobje s pomočjo dentalnih priboljškov? Še več informacij o negi pasjih zob poiščite na našem živalskem blogu.

80704

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bele palčke za žvečenje iz posušene kože 180 g”

Morda vam bo prav tako všeč…