Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Zdravi pasji zobje: Dentalni priboljški za pse

Zdravi pasji prigrizki

Zdravi pasji zobje so osnova, ko gre za zdravje psa. Če bi se radi izognili veterinarskemu čiščenju pasjih zob, poskrbite, da bo vaš pes redno odstranjeval zobne obloge.

Zobne obloge se v zobni kamen lahko spremenijo že v nekaj dneh. Zato je pomembno, da psu čistite zobe najmanj trikrat na teden, še bolje kar vsak dan. Prav je, da na čiščenje zob s pasjo zobno ščetko navadite psa že, ko je mladiček. Ker pa se lahko zgodi, da vsak dan ne morete očistiti zob psu, so tu dentalni priboljški.

Kakšne priboljške izbrati? V naši ponudbi so pasji priboljški, ki so izdelani s tem namenom, da delujejo mehansko. Zdravi pasji zobje grizejo trde pasje priboljške in s tem mehansko odstranjujejo z zob nečistoče, ki se naberejo čez dan.

Seveda je temeljito in redno čiščenje pasjih zob boljše, a pes bo užival tudi ob tovrstnem čiščenju zobkov, ki bo za psa hkrati priboljšek.

Psi ponudite tudi briketirano pasjo hrano in trše igrače, ki jih bo med igro grizel in tudi na tak način poskrbel za mehansko čiščenje oblog s pasjih zob. Tako bo pes na zabaven način poskrbel za zdravje pasjih dlesni.

V kolikor bi si radi izdelke za pse iz naše ponudbe ogledali v živo, vabljeni v naše poslovalnice po Sloveniji. ZOO trgovine Slonček vabijo – pridite na obisk ali po nasvet k nam skupaj z vašim kužkom.

Preberite tudi:


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Pasje igrače s tenis žogicami
Naprej
Pes ali mačka na poti s transporterji