Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mešanica semen za nimfe Versele Laga Big Parakeets

Na zalogi

100% naravna mešanica za nimfe iz semen in žit vsebuje: rumeno, rdeče in belo proso, olupljeni oves, sončnična semena, žafraniko, pšenico, kanarsko seme, oljna ogrščica, laneno in črno seme, arašidi. Pakiranje hrane za ptice je 1 kg.

4,19

Šifra: Prestige-Big-Parrakets_NIMFE-1 Kategoriji: ,
Versele Laga

Opis

Mešanica semen za nimfe Versele Laga Prestige Big Parakeets.

  • Versele Laga hrana za ptice Big Parakeets je visokokakovostna mešanica semen za nimfe in druge srednje velike papige kot je agapornis ipd.
  • Hrana za ptice Versele-Laga Prestige – pakiranje hrane za srednje velike ptice: 1 kg

Hrana za srednje papige

Nimfe in druge srednje ptice za prehranjevanje potrebujejo posebno mešanico izbranih semen in žitaric, ki zadovoljujejo vse potrebe teh srednje velikih ptičkov.

Sestava: rumeno proso 32,5 %, belo proso 15 %, olupljeni oves 13 %, sončnična semena 7 %, žafranika 7 %, pšenica 6,5 %, kanarsko seme 5,5 %, rdeče proso 4 %, oljna ogrščica 4 %, laneno seme 3 %, arašidi 1,5 %, črno seme 1%

Analitične sestavine: surove beljakovine 12,7 %, surove maščobe 11,3 %, surove vlaknine 9 %, surovi pepel 3 %, kalcij 0,097 %, fosfor 0,309 %, lizin 0,36 %, metionin 0,28 %, treonin 0,41 %

Navodila za doziranje: Pticam dnevno ponudimo mešanico semen v krmilniku. Nimfa naj ima vedno na voljo svežo pitno vodo v napajalniku.

Trgovina za ptice in oprema za ptičke

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice in hrano za ptice. Vse izdelke za ptičke si je mogoče ogledati v živo v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko. Kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati. Svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe. Tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mešanica semen za nimfe Versele Laga Big Parakeets”