Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Napajalnik za ptičke 130 ml

Na zalogi

Napajalnik za ptice iz plastike in z držalom za enostavno namestitev na ptičjo kletko, za 130 ml tekočine. Napajalnik za ptičke je na voljo v različnih barvah: rjava, bela in vijolična.

Ob nakupu je barva izbrana naključno!

3,99

Šifra: 83144 NAKLJUČNO IZBRANA BARVA Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Napajalnik za ptičke za 130 ml tekočine.

  • Napajalnik za ptičke je izdelan iz plastike.
  • Napajalnik je primeren za ptičje kletke z vodoravnimi in navpičnimi rešetkami.
  • Ptičji napajalnik ima držalo za enostavno namestitev na rešetke kletke za ptice.
  • Napajalnik je primeren za vodo ali ptičja semena.
  • Napajalnik za ptičke je na voljo v različnih barvah: rjava, bela in vijolična. Ob nakupu je barva izbrana naključno!

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke, ki so v ponudbi za ptičke, si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

83144

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Napajalnik za ptičke 130 ml”