Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Naravna igrača za ptice iz kokosovih vlaken

Na zalogi

Ptičja igrača iz bambusovih palčk, vrbe, lubja in kroglic se v kletko obesi s pomočjo lesene kljuke. Dimenzije: dolžina 30 cm, širina 15 cm.

6,90

3 na zalogi

Šifra: 82940 Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Naravna igrača za ptice iz kokosovih vlaken je zelo zanimiva igračka za ptičjo kletko.

  • Igrača za ptice je povsem naravna, saj je izdelana iz kokosovih vlaken, vrbovega lesa, koruznega ličja in lesa.
  • Igrača za ptičke ima na vrvici iz sisala nanizane naravne materiale.
  • Na vrvici so nanizane kroglice, paličice in pleten krog.
  • Ptičjo igračo obesimo v kletko s pomočjo lesene kljukice.
  • Dimenzije: dolžina 25 cm.

Naravna igračka za ptice le ena od zanimivih naravnih igrač za ptičjo kletko. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice. Našli jih boste v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke, ki so v ponudbi za ptičke, si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

82940

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravna igrača za ptice iz kokosovih vlaken”