Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pisana igrača za ptice iz lesa in vrvi z zvončkom

Na zalogi

Pisana igrača za ptice je izdelana iz lesenih delčkov, bombažne vrvi in ima zvonček, velika je 35 cm.

12,99

5 na zalogi

Šifra: 82956 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Pisana igrača za ptice je oprema za ptice – narejena je iz lesa in vrvi ter ima zvonček.

Pisana igrača za ptice

  • Igrača za ptičke je izdelana iz lesenih delčkov, bombažne vrvi in ima zvonček.
  • Ptičja igrača je velika 35 cm.
  • Igrača za papige se enostavno obesi na kletko za ptice.

Zakaj ptice potrebujejo igračke?

Pisana igrača za ptice bo vašega ptička v ptičji kletki zamotila in mu krajšala čas. Z veseljem bo vaš ptiček raziskoval vse razsežnosti igračke za ptice.

Trgovina za ptice

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke, ki so v ponudbi za ptičke, si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

82956

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pisana igrača za ptice iz lesa in vrvi z zvončkom”