Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Plezalo za ptice iz lesenih palčk

Na zalogi

Igrača za ptice je izdelana iz naravnega lesa in je velika 25 cm, premer paličice iz lesa je 13 mm. Na kletko za ptice se obesi s s pomočjo kljukice.

5,29

5 na zalogi

Šifra: 83149 Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Plezalo za ptice – igrača za ptice iz lesenih paličic v obliki plezala je oprema za ptice.

  • Igrača za ptičke je izdelana iz lesenih paličic.
  • Ptičja igrača je velika 25 cm, premer lesene paličice je 13 mm.
  • Plezalo za ptice je igrača za papige in papagaje.
  • Se enostavno obesi na kletko za ptice s pomočjo kljukice za obešanje.

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke, ki so v ponudbi za ptičke, si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

83149

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plezalo za ptice iz lesenih palčk”