Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Transporter za male živali – različni modeli

Na zalogi

Transporter za male živali (30 x 23 x 23 cm) je plastična transportna kletka za ptice, glodavce in druge male hišne ljubljenčke. Na voljo različni modeli.

10,99

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , Oznaka:
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Transporter za male živali (model Portobello ali Neyo) je transportna kletka za male živali.

  • Transporter za živali je primeren za prenašanje glodavcev in ptic ter drugih malih živali.
  • Manjša plastična kletka je dimenzij 30 x 23 x 23 cm.
  • Transportni boks je izdelan iz kakovostne plastike.
  • Prenosna plastična kletka se odpira od zgoraj (model Neyo ima snemljiv dvojni pokrov).
  • Transporter za manjše hišne ljubljenčke ima ročaj.
  • Transportni boks Neyo je zeleno-sive barve.
  • Transporter za mini živali Portobello je svetlo sive barve.

Transportni boks za male živali

Transporter za male živali je le eden od izdelkov za glodavce ali ptice, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. Za ptice pa si lahko ogledate izdelke v kategoriji Ptice.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82731 / 82735

Dodatne informacije

Model transporterja

Neyo – zelen, Portobello – siv

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Transporter za male živali – različni modeli”