Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Prečka za ptičjo kletko – komplet 4 paličic za ptičjo kletko iz lesa 35 cm

Na zalogi

Komplet 4 lesenih paličic s plastičnimi nastavki za ptice dolžine 35 cm (2 x 10 mm premera in 2 x 12 mm premera) za ptičjo kletko.

 

3,99

13 na zalogi

Šifra: 83146 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Prečka za ptičjo kletko iz lesa je paličica za sedenje ptic v kletki.

  • Prečka za sedenje ptic je izdelana iz lesa.
  • Lesene paličice so dolge 35 cm.
  • V kompletu 4 prečke: 2 x 10 mm premera in 2 x 12 mm premera.
  • Leseno paličico za ptičke je mogoče pritrditi na kletko za ptice med prečke s pomočjo plastičnih nastavkov.

Prečka za ptičjo kletko je eden od izdelkov iz naše trgovine. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke, ki so v ponudbi za ptičke, si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

83146

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prečka za ptičjo kletko – komplet 4 paličic za ptičjo kletko iz lesa 35 cm”