Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Transportna kletka za male živali

Na zalogi

Transporter za male živali (21 x 15 x 14 cm) je plastična transportna kletka s kovinskimi rešetkami za ptice, glodavce in druge male hišne ljubljenčke.

9,99

4 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Transportna kletka – transporter za male živali je transportna kletka za prenašanje malih živali – ptic.

Transportna kletka za vse male živali

  • Transporter za male živali je primeren za prenašanje glodavcev in ptic ter drugih malih živali.
  • Manjša plastična kletka z rešetkami je dimenzij 21 x 15 x 14 cm.
  • Transportni boks je izdelan iz kakovostne plastike in kovinskih prečk.
  • Prenosna plastična kletka se odpira od zgoraj.
  • Transporter za manjše hišne ljubljenčke ima ročaj.

Transporter za ptice ali glodavce

Transportna kletka je le eden od izdelkov za glodavce ali ptice, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. Za ptice pa si lahko ogledate izdelke v kategoriji Ptice.

Trgovina za glodavce

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

83152

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Transportna kletka za male živali”