Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Zaprto gnezdo za eksotične ptice

Na zalogi

Zaprto gnezdo za eksotične ptice je pleteno gnezdo za majhne ptice iz eksotičnih krajev.

4,49

7 na zalogi

Šifra: 83120 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Zaprto gnezdo za eksotične ptice je oprema za majhne ptice – pleteno ptičje gnezdo iz naravnih materialov.

  • Zaprto gnezdo za ptičke je pleteno po vzoru naravno pletenih gnezd.
  • Gnezdo iz naravnih materialov je skrivališče za eksote.
  • Na gnezdo za ptičke je pritrjena kovinska žička za obešanje.
  • Valilnica – gnezdo za ptičke je približnih dimenzij: 11 x 11 x 12 cm.

Zaprto gnezdo za eksotične ptice je le eden od izdelkov, ki jih lahko kupite za ptičjo kletko. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice. Našli jih boste v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke v ponudbi izdelkov za male in velike ptice si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – vabljeni v trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni tudi k branju prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko. Kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali? Preberite nasvete. Pišemo tudi o potrebah različnih ptic. Kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati? Svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe. Tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

83120

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zaprto gnezdo za eksotične ptice”