Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Kovinska ograja za pasje mladiče – 8 sestavljivih elementov

Na zalogi

Zelo kompaktna ograda za pasje mladiče iz kovine z vrati in zvišanim pragom. Sestavljena iz 8 elementov, razmik med letvami je 3,5 cm.

Original price was: 184,99€.Current price is: 169,99€.

3 na zalogi

Kerbl

Opis

Kovinska ograja za pasje mladiče je zelo stabilna ograda za pasje mladičke z vrati in zvišanim pragom. Je osemkotne oblike oziroma sestavljena iz 8 sestavljivih kovinskih elementov.

Kovinska ograja za pasje mladiče

Ograja za pasje mladiče iz kovine ustvarjena za potrebe pasjih mladičev in njihove matere. Privzdignjen rob vrat omogoča psici, da prestopa prag, mladiči pa pri tem ostanejo znotraj ograde. Ograja je prilagodljiva in se jo z lahkoto prilagaja prostorskim zmožnostim in potrebam pasjih mladičkov. Elemente lahko enostavno sestavite, ko jih potrebujete, in razstavite ter shranite – razstavljena ograja zavzame malo prostora.

 • 8 sestavnih delov ograje za mladiče je velikosti – vsaka 80 x 77 cm. Od tega je 1 element z vrati!
 • Ograda za pasje mladiče ima vrata in višji prag, ki omogoča lažji dostop v notranjost ograde.
 • Material ograde za mladiče je prašno lakirana kovina.
 • Ogradica za psičke je zelo kompaktna in ima razmik rešetk 3,5 cm.
 • Ograja za male živali je enostavna za montažo – z zaobljenimi klini se enostavno sestavi skupaj.
 • Več sestavnih delov ograje je mogoče sestaviti skupaj – tako se lahko podaljša ali razširi velikost ograje z dodatnimi elementi.
 • Ograda za pasje mladiče (puppy) ima prilagodljiv dizajn – sestavne elemente se lahko sestavi v:
  • osemkotno obliko,
  • pravokotno obliko ali
  • kvadratno obliko.

3 razlogi za uporabo kovinske ograje za mladiče

Ograjice za pse so zelo priročne in poskrbijo za varnost živali, so pa tudi zelo prilagodljive.

 1. Priročna oprema za pse mladiče: Priporoča se rejcem in skrbnikom pasjih mladičkov. Ograja je primerna za mladičke v prvih tednih po kotitvi pri vzrediteljih in v prvem letu ob privajanju na novo okolje skrbnikov.
 2. Varnost mladičkov naj bo na prvem mestu: Mladički so radovedni in se ne zavedajo nevarnosti, ki na njih pretijo v okolju, zato je bivanje v ogradi, ko niso pod nadzorom skrbnikov, za njih najbolj varno. Primerna je tudi za pse v času okrevanja (varovalna ograja za pse).
 3. Prilagodljivost puppy ograde glede na prostor: Ker je kovinska ograja za pse zelo prilagodljiva in jo lahko sestavite na različne načine, bo odlična rešitev tako za notranje prostore (ograja za pse v stanovanju) kot tudi za ograditev na terasi ali domačem travniku (zunanja ograja za pse).

Trgovina za pse – ograde za pse mladiče

Ograda za pasje mladiče je osem-kotna ograda za pasje mladičke, primerna pa tudi za male pse. To je ena od ograd, ki so na voljo v naši spletni trgovini. Vse ograde so na voljo v kategoriji Oprema za pse. Še več izdelkov za pse si lahko ogledate v živo v naših trgovinah za male živali po Sloveniji. Vabljeni v trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za nego pasjih mladičev, prav tako vam bomo svetovali glede opreme in hrane za pse.

Izdelki za pasje mladičke

Vabljeni na stran PASJI MLADIČKI (PUPPY), kjer je zbrana popolna ponudba izdelkov za pasje mladiče. Veliko nasvetov za male živali boste našli na živalskem blogu, kjer lahko prebirate najrazličnejše vsebine o malih živalih ali o psih in pasjih mladičkih. Veliko nasvetov so nam zaupali skrbniki psov. Mi pa redno objavljamo številne novosti iz naše ponudbe za pse, mačke, glodavce, ptice ter iz področja akvaristike in teraristike.

Ograja za pse – 80577

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinska ograja za pasje mladiče – 8 sestavljivih elementov”

Morda vam bo prav tako všeč…