Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Izdelano v Sloveniji

Prikaz vseh 18 rezultatov

Izdelano v Sloveniji je oznaka za izdelke, ki so nastali izpod rok slovenskih ustvarjalcev ali so plod razvoja slovenskih podjetij. V našem podjetju se zavzemamo za sodelovanje z lokalnimi obrtniki in manjšimi podjetji ter njihove izdelke v naši ponudbi predstavljamo vam.

Made in SLO – podpora domačih obrtnikov in podjetnikov

Z nakupom izdelka z oznako Izdelano v Sloveniji boste podprli domače podjetje in mu omogočili boljšo prihodnost in razvoj novih izdelkov za male živali, ki jih bomo na naših spletnih poličkah lahko ponudili končnemu kupcu.

Slovensko je najboljše za vaše ljubljenčke

V naši ponudbi smo zbrali izdelke za pse in mačke, ki jih ustvarjajo in razvijajo slovenska podjetja. Majhna podjetja ali samostojni podjetniki ustvarjajo izdelke za male živali z mislijo na dobrobit vseh hišnih ljubljenčkov. V njihovi ponudbi so inovativni izdelki za pse in mačke, ki bodo vašemu ljubljenčku polepšali vsakdan.

Z nakupom izdelkov domače proizvodnje podprite prizadevanja malih podjetnikov in jim dajte priložnost za nadaljnje poslovanje.