Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Darila za stranke spletne trgovine za male živali

Darila za stranke

Darila za stranke spletne trgovine za male živali je pripravil naš Božiček. Leto se počasi zaključuje in v nakupovalni mrzlici za vaše ljubljenčke nismo pozabili na vas, skrbnike malih živali! Zato obdarujemo naše stranke z darili naših dobaviteljev.

Darila za stranke HO-HO-HO

Naš Božiček bo vašim naročilom v decembru dodal DARILO! Ob nakupu nad 90 € boste prejeli USB zvočnik, ob nakupu nad 45 € pa bomo vašemu naročilu priložili nakupovalno vrečko iz blaga.

Darila za ljubljenčke – pse

Širok nabor izdelkov za pse v naši spletni trgovini smo pripravili za ugodje vašega ljubljenčka. Podarite mu novo ležišče, pasjo igračko ali pasji priboljšek.

Darila za hišne ljubljenčke – mačke

Mačke vam bodo hvaležne za kakšno mehko ležišče, mačji praskalnik ali pa naj vašo kosmatinko razveseli kakšna mačja igračka.

Obdarovanje glodavcev

Naj tudi vaši zajčki, hrčki, kunci, morski prašički, činčile, deguji in drugi glodavci uživajo v darilih. Kakšna nova igračka iz nabora naše opreme za glodavce bo zagotovo razveselila vašega ljubljenčka. Za glodavce je vedno prijetno, ko dobijo kakšen slasten priboljšek.

Ideje za obdarovanje ptic

Ptice imajo izredno rade igračke, pa tudi kakšen posladek s semeni na vrvici. Obesite ga v kletko vašega ptička.

Izdelki v akciji

Skrbimo, da je v naši trgovini na voljo kvalitetna oprema in hrana za psa, mačke in druge male živali. Tudi po akcijskih cenah!

Najbolje prodajani izdelki v spletni trgovini

Na voljo pa so tudi ideje, kaj so kupili drugi – v rubriki najbolje prodajanih izdelkov!

Akcija obdarovanja velja izključno za nakupe v spletni trgovini www.zazivali.si in je veljavna do razdelitve vseh daril! Daril ni možno zamenjati za denar.

Vse zgoraj predstavljene izdelke si lahko ogledate v naših trgovinah po Sloveniji – vabljeni v poslovalnice za male živali ZOO Slonček!

Lepe praznike vam želi ekipa ZaZivali.si!

Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Vse lepo v novem letu
Naprej
Praznične novosti iz naše trgovine za male živali