Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Praznične novosti iz naše trgovine za male živali

Praznične novosti

Praznične novosti iz naše trgovine za male živali so tu! Letošnji december je zadnji mesec napornega leta 2020, ravno zato smo v naši spletni trgovini pripravili še nekaj novosti za vaše hišne ljubljenčke!

Praznične novosti za pse in mačke

Naša trgovina za male živali predstavlja nova ležišča za udobne zimske večere. V kategorijo Ležišča za pse smo dodali nabor kvalitetnih pasjih ležišč, ki pa so primerna tudi za mačke.

Nekaj novosti je tudi iz naše ponudbe opreme za pse in mačke. Dodali smo modre led ovratnice za pse, ki so v tem letu hit in zaradi katerih bo vaš pes na sprehodih po temi še bolj opazen. Ne spreglejte tudi naše linije Light & Reflex.

Praznične novosti za mačjo igro

Mačkam v prazničnih časih privoščite izdatno zabavo z igračkami. Na naših poličkah kategorije Igrače za mačke smo ponudbo dopolnili z novimi praskalniki, ki ne zavzamejo veliko prostora. In so hkrati mačja igrača z žogicami in miškami, ki jih mačke tako obožujejo. V neizmerno veselje pa bo mačkam tudi nova igračka z miškami na vzmeteh. Naj se vaša mačka zabava kot še nikoli doslej!

Praznične novosti za glodavce

Precej novih izdelkov smo dodali v našo priljubljeno kategorijo izdelkov za glodavce. Oprema za glodavce je po novem še bolj polna zanimivih izdelkov za vaše zajčke, kunce, morske prašičke in hrčke, skakače, čilske veverice ali deguje in činčile.

Praznične novosti za ptice

Tudi ptice si v prazničnem decembru zaslužijo kakšno novo igračko, dodatek v ptičji kletki ali poslastico. Našo ponudbo si lahko ogledate v kategoriji Ptice, novosti pa v nadaljevanju.

Vse izdelke, ki smo jih predstavili v prispevku, si lahko v živo ogledate tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji. Vabljeni v naše trgovine za male živali ZOO Slonček!

Več o ponudbi trgovine za male živali glede kvalitetne prehrane pa na povezavah. Kvalitetna pasja hrana na povezavi hrana za pse in kvalitetna mačja hrana na povezavi hrana za mačke.

Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Darila za stranke spletne trgovine za male živali
Naprej
Praznično pokanje: Kako pokanje vpliva na živali?