Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pleten tunel za glodavce Willow polnjen s senom

Na zalogi

Pleten tunel za hrčke Willow je izdelan iz naravne vrbe. Pletena igračka polnjena s senom vsebuje še sušeno zelenjavo, žita in cvetove.

Izdelek je na voljo do razprodaje zalog!

19,99

Kerbl

Opis

Pleten tunel za glodavce Willow je tunel za morske prašičke, zajčke ali kunce. Izdelan iz vrbe, polnjen s senom, vsebuje še sušeno korenje in hibiskus ali oves s cvetovi ognjiča, vrtnice in modrega glavinca.

Pleten tunel za glodavce s senom

  • Tunel za glodavce je izdelan iz naravnega materiala – vrba.
  • Tunelček za kunce je pletena igračka za vašega glodavca.
  • Tunel za morske prašičke, je polnjen s senom in različnimi sušenimi dodatki: korenček, hibiskus, ognjič, cvetovi vrtnic, modri glavinec in oves).
  • Tunel za zajčke je lahko skrivališče za vašega ljubljenčka.

Igrača za glodavce je na voljo v dveh velikostih:

  • Mali tunel je premera 16 cm in dolžine 25 cm – poleg sena vsebuje še sušeno korenje in hibiskus – trenutno ni dobavljiv.
  • Veliki tunel je premera 23 cm in dolžine 30 cm – poleg sena vsebuje še oves in posušene cvetove – ognjič, vrtnica, modri glavinec.

Zakaj je pomembno seno za glodavce? Seno glodavci uživajo za boljšo prebavo, ker je bogato z vlakninami.

Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti. Naša spletna trgovina je za vas odprta vse dni v letu in 24 ur na dan. Sprehodite se po naših spletnih poličkah in poiščite najprimernejše izdelke za vašega psa. Dobrodošli!

81778 / 81779

Dodatne informacije

Velikost tunela

Mali tunel – premer 16 cm / dolžina 25 cm, Veliki tunel – premer 23 cm / dolžina 30 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pleten tunel za glodavce Willow polnjen s senom”