Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Farmina Vet Life za pse DIETE

Veterinarska dietna hrana za pse

Farmina Vet Life za pse je veterinarska dietna hrana za pse. Predstavljamo linijo dietnih hran za pse – suhe in mokre formule za vse tegobe pri psih!

Vet Life Farmina je naravna prehranska rešitev za dobro počutje psov, ki se srečujejo z najrazličnejšimi težavami.

Veterinarska dieta za pse

Vet Life Natural dietna hrana za pse velja za revolucionarno veterinarsko linijo hran za pse s težavami. Farmina Pet Foods na tržišču ponuja naravne diete. Formule so sestavljene na podlagi dolgoletnih znanstvenih raziskav v sodelovanju z Oddelkom za prehrano živali Univerze Federico II v Napoliju. Vse te pridobljene izkušnje so omogočile razvoj in formuliranje prve naravne veterinarske diete. Ta je na voljo tudi na slovenskem trgu dietnih prehran za pse.

DIETA Vet Life Farmina – suha hrana za pse za reševanje različnih zdravstvenih težav pri psih

Težave s prebavili ter intolerance in alergije na različne sestavine v hranah za pse

Vet Life Ultrahypo hrana za pse pomaga reševati težave pri psih, ki trpijo zaradi alergij prebavil in atopij. Na voljo Vet Life Ultrahypo 12kg ali 2kg pakiranje. Tudi Vet Life hypoallergenic pomaga, priporoča pa se psom, ki so alergični na določene sestavine v hrani za pse ali imajo intoleranco na določena hranila v hranah za pse. Vet Life fish potato je kot ultrahipo dietna hrana za pse prav tako na voljo v pakiranju po 12 kg ali 2 kg.

Težave s sklepi pri psih in pojav sladkorne bolezni pri psu

Težave z ledvicami, jetri in srcem pri psih

DIETA Vet Life Farmina – mokra hrana za pse za reševanje različnih zdravstvenih težav pri psih

Nove mokre dietne hrane za pse

Novost v letu 2023 so hipoalergene hrane za pse različnih okusov – poleg ribe še dietna hrana z raco in dietna hrana s svinjino. Novost je tudi mokra dietna hrana pri atopijah UltraHypo.

Prednosti dietetične hrane za pse

Vet Life Farmina je naravna in ima veliko prednosti:

  1. Dietni hrani so dodani naravni antioksidanti, s tokoferoli bogati izvlečki.
  2. Hrana je brez GSO (Genetsko Spremenjenih Organizmov). Čeprav Evropska unija dovoljuje uporabo GSO in jo strogo omejuje z načelom previdnosti. Pri Farmini so iz prehranskih formul za pse kljub dovoljenju za uporabo izključili vse sestavine, ki bi utegnile vsebovati GSO! V prehrani za pse so namesto tovrstnih sestavin uporabili raje sestavine brez GSO. To so prastare žitarice, kot sta oves in pira.
  3. Ravno prastare žitarice imajo nizek glikemični indeks, ki uspešno uravnava postprandialni glikemični odgovor.
  4. Ena od prednosti diet je tudi, da so hrane pakirane v zaščitni atmosferi. Tako se prepreči oksidacija maščob in ohrani svežina izdelkov.

To je dietna hrana, ki jo priporočajo veterinarji

Farmina je zaupanja vredna blagovna znamka, ki je vzpostavila sodelovanje s številnimi neodvisnimi veterinarji (na področju Italije). Veterinarji so že obolelim psom priporočili prehranske rešitve iz nabora dietnih hran za pse Vet Life. Kot najboljšo možno podporo za dobro počutje psov, ki so jih doletele zdravstvene težave.

Dietetična hrana za pse in hrana za mačke Vet Life je na prodaj tudi v naših trgovinah ZOO Slonček. V kolikor v naših fizičnih trgovinah trenutno ni na zalogi, se dobavni rok za spletna naročila lahko podaljša na 7-10 dni.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Monoproteinska hrana za pse – zakaj jo izbrati?
Naprej
Trening poslastice za pse Training Snacks