Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hrana za pse z alergijami

Hrana za pse z alergijami

Hrana za pse z alergijami: Dietna hrana za pse Exclusion Diet se zaradi direktive proizvajalca ne bo več prodajala v naši spletni trgovini – na voljo je le še do razprodaje zalog!

Tudi pri psih je se pogosto pojavljajo alergije ali pa prihaja do preobčutljivosti na običajne prehrambene sestavine. V takih primerih vam svetujemo dietno prehrano za pse Vet Life.

Dietna hrana za pse je lahko monoproteinska

Hrana za pse je na voljo v 12 kg pakiranju.

Ni ravno dietna hrana za pse Exclusion je pa vrhunska monoproteinska hrana. Namenjena je psom z alergijami in za pse preobčutljive na običajne prehrambne sestavine – priporočamo okus LAMB ali TUNA. Hrana vsebuje samo skrbno izbrane mono-beljakovine (ovčetina ali tuna) in eno vrsto ogljikovih hidratov (riž), s tem se prepreči možnost vnosa potencialno alergenih sestavin.

Alergija na hrano se lahko kaže z eno ali več zdravstvenimi težavami kot so: srbečica, prhljaj, kronično vnetje ušes, suha in ne svetleča dlaka, pordečela koža z neprijetnim vonjem, prekomerna izguba dlake, premastna dlaka, vnetje očesne veznice, bruhanje, stalna potreba po travi, driska, napenjanje.

Hrana za pse Exclusion je le ena od hran iz nabora našega italijanskega dobavitelja Exclusion. Še več izdelkov za pse si lahko ogledate v naši spletni trgovini pod blagovno znamko Exclusion, kjer je na voljo tudi monoproteinska hrana za mačke. Vsi izdelki so na voljo tudi v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni!

Več o ugodni ponudbi slovenske trgovine za male živali – kvalitetna pasja hrana na povezavi hrana za pse in kvalitetna mačja hrana na povezavi hrana za mačke.

Vas zanima več o dietni prehrani:

https://www.zazivali.si/veterinarska-dietna-hrana-za-pse-farmina-vet-life/

Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Peščena preproga za ptičjo kletko
Naprej
Dlaka maltežanov – kako jo negovati?