Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Veterinarska dieta

Prikazovanje 1–21 od 41 rezultatov

Veterinarska dieta za pse in mačke Vet Life Farmina je naravna prehranska rešitev za dobro počutje psov in mačk.

Vet Life PSI =>
Vet Life MAČKE =>

Dietna hrana za pse in mačke Vet Life Natural je revolucionarna veterinarska linija izdelkov za pse in mačke s težavami. Farmina Pet Foods ponuja naravne diete, katerih formule so sestavljene na podlagi dolgoletnih znanstvenih raziskav. Pri teh je sodeloval Oddelek za prehrano živali Univerze Federico II iz Napolija, pridobljene izkušnje pa so omogočile razvoj prvih naravnih veterinarskih dietnih hran za pse in mačke.

Veterinarska dieta in prednosti dietnih hran pri psih in mačkah:

  • Dietni hrani so dodani naravni antioksidanti, s tokoferoli bogati izvlečki, ki omogočajo dolgotrajno ohranitev izdelka na najbolj naraven način.
  • Hrana je brez GSO (Genetsko Spremenjenih Organizmov). Evropska unija dovoljuje uporabo GSO, a jo strogo omejuje z načelom previdnosti. Pri Farmini so izključili vse sestavine, ki bi utegnile vsebovati GSO (koruza). V hranah za pse in mačke so raje uporabili prastare žitarice (oves in pira) brez GSO.
  • Prastare žitarice imajo nizek glikemični indeks, ki uspešno uravnava postprandialni glikemični odgovor.
  • Farmina Vet Life Natural diete so pakirane v zaščitni atmosferi, da se prepreči oksidacija maščob in ohrani svežina izdelkov.

Dietna hrana – po priporočilu veterinarjev

Farimna je vzpostavila sodelovanje z neodvisnimi veterinarji iz cele Italije, ki so že obolelim psom in mačkam priporočili prehranske rešitve Vet Life hran za pse in mačke. Farmina Vet Life dietna prehrana je po mnenju veterinarjev odlična podpora za dobro počutje vašega psa ali mačke.

Dietetična hrana za pse in hrana za mačke Vet Life je na prodaj v trgovinah ZOO Slonček. V kolikor v naših fizičnih trgovinah trenutno ni na zalogi, se dobavni rok za spletna naročila lahko podaljša na 7-10 dni.

Pomembno obvestilo – opozorilo pred nakupom veterinarske diete

Izdelek blagovne znamke Farmina Vet Life je veterinarski prehrambni izdelek. Preden psu ponudite veterinarsko prehrano, se posvetujte z izbranim veterinarjem! V času veterinarske diete se priporočajo redni pregledi pri veterinarju. V primeru, da se zdravstveno stanje ljubljenčka ne izboljšuje ali se poslabša, nemudoma obiščite veterinarja in se posvetujte z njim o nadaljnji obravnavi vašega ljubljenčka. Ob nakupu izbrane veterinarske hrane Farmina Vet Life v naši spletni trgovini potrjujete, da ste prebrali obvestilo in razumeli navodila ter opozorila! Vašemu ljubljenčku želimo hitro okrevanje! V pomoč naj vam bo še več izdelkov za OKREVANJE MALIH ŽIVALI.