Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mineralni kamen za glodavce z držalom

Na zalogi

Mineralni kamen za glodavce z držalom obrusi zobke glodavcev in jim zagotovi naravne minerale. Na voljo v dveh velikostih: 50 g in 80 g.

1,691,85

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Mineralni kamen za glodavce z držalom z naravnimi minerali za glodavce.

  • Kamen z minerali za glodavce naravno obrusi zobke.
  • Primeren je za vse glodavce.
  • Kamen za glodavce ima držalo, s katerim ga pritrdimo na kletko za glodavce.
  • Držalo za mineralni kamen se prilega vsem standardnim meram kletk za glodavce.
  • Kamen je na voljo v dveh velikostih: 50 g in 80 g.

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi modeli mineralnih kamnov za glodavce, najdete jih v kategoriji Glodavci. Na voljo je tudi kategorija Hrana za glodavce. Vabljeni, da natančno raziščete ponudbo spletne trgovine za male živali.

Med opremo naše kategorije Glodavci boste lahko izbirali med naslednjimi izdelki – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce, konkretneje kletke za hrčke, hiške za hrčke, stranišča za zajčke, napajalniki za velike ali male glodavce ali krtače za glodavce, kletke za zajčke. Igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev so na voljo poleg drugih izdelkov za glodavce.

Vse izdelke iz ponudbe za glodavce si je mogoče ogledati v živo v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, v kolikor boste potrebovali nasvet glede nege glodavcev ali primernega prehranjevanja hrčkov, zajčkov, morskih prašičkov ali kuncev. Nekaj nasvetov je na voljo tudi na našem živalskem blogu.

83189 / 83190

Dodatne informacije

Teža

50 g, 80 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mineralni kamen za glodavce z držalom”