Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mineralni kamen za morske prašičke v obliki kolačka

Na zalogi

Mineralni kamen za manjše glodavce v obliki kolačka – obrusi zobe glodavcev, skrbi za lep kožušček in močne kosti glodavcev. Primeren je za vse manjše glodavce tudi kot darilo – se postavi v kletko za glodavce.

2,19

5 na zalogi

Šifra: 81817 Kategoriji: ,
Kerbl

Opis

Mineralni kamen za morske prašičke v obliki kolačka / tortice – primeren je za manjše glodavce in vsebuje naravne minerale za zdrav kožušček in močne kosti glodavcev.

  • Mineralni kamen za morskega prašička, hrčka in druge manjše glodavce naravno obrusi zobke.
  • Primeren je za male glodavce.
  • Mineralni kamen je pisanih barv – enostavno ga postavimo v kletko za glodavce.
  • Mineralni kamen tehta približno 50 g.

Prehranjevanje glodavcev in oprema za glodavce

Mineralni kamen za morske prašičke ali hrčke ter druge male glodavce je eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

81817

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mineralni kamen za morske prašičke v obliki kolačka”