Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Trava za glodavce 100 g

Na zalogi

Posebna mešanica ovsa, pšenice in ječmena je prehransko dopolnilo za glodavce. Trava je posajena v perlitu, pripravljena za kalitev, čas kalitve je približno 3 dni.

2,99

4 na zalogi

Šifra: 83199 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Trava za glodavce je prehransko dopolnilo – nepogrešljiva zelena krma za vašega glodavca!

  • Posebna mešanica ovsa, pšenice in ječmena je posajena v perlitu in je že pripravljena za kalitev.
  • Čas kalitve – približno 3 dni.
  • Trava za glodavce je pakirana v posodici – 100 g.

Priprava: Posodico s semeni trave za glodavce zalijemo z vodo in postavimo na okensko polico. V nekaj dneh dobimo okusno poslastico za glodavce – zajčke, kunce in morske prašičke.

Trava za glodavce je le eden od izdelkov za glodavce. Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

83199

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Trava za glodavce 100 g”