Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hišica za glodavce s klančino in zasaditvijo Nature

Na zalogi

Hiška za glodavce s klančino in prostorom za zasaditev trave za glodavce. Hiška je dimenzij 48 x 22 x 20 cm.

36,99

3 na zalogi

Šifra: 82746 Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Hišica za glodavce s klančino in zasaditvijo Nature je hiša za glodavce iz naravnega lesa in prostorom za zasaditev trave za glodavce.

  • Hiška za zajčke je dimenzij 48 x 22 x 20 cm.
  • Zajčja hišica je čudovit okras v kletki za glodavce.
  • Vašemu zajčku bo hiška za glodavce (zajčke, kunce, morske prašičke) nudila varno zatočišče.
  • Trava za glodavce NI VKLJUČENA!

Hišica za glodavce s klančino in zasaditvijo je le ena od hišic za zajčke. Še več hišic in drugih izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82746

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hišica za glodavce s klančino in zasaditvijo Nature”