Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Kletka za glodavce Gabbia Baldo – različne velikosti

Na zalogi

Kletka za glodavce s košarico za seno ima razmik med rešetkami 2,2 cm. Primerna je za zajce, zajčke, pritlikave kunce, morske prašičke in druge večje glodavce.

54,9972,99

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kletka za glodavce Gabbia Baldo je kovinska kletka s plastičnim dnom za glodavce, ima plastično košarico za seno.

  • Kovinska rešetka kletke za glodavce je zložljiva.
  • Razmik med rešetkami je 2,2 cm.
  • Kletka je primerna za zajce, zajčke, pritlikave kunce, morske prašičke in druge večje glodavce.

Kletka glodavcem nudi dovolj prostora za gibanje, na voljo je v različnih dimenzijah:

  • 80 x 45 x 42 cm
  • 100 x 53 x 46 cm
  • 118 x 59 x 50 cm

Kletka za male ali velike glodavce iz linije Gabbia Baldo je ena od kletk za glodavce v naši ponudbi. Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82709 / 82710 / 82711

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg
Velikost kletke

80 x 45 x 42 cm, 100 x 53 x 46 cm, 118 x 59 x 50 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kletka za glodavce Gabbia Baldo – različne velikosti”