Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Kotna hišica za glodavce iz lesa – različne velikosti

Na zalogi

Hiška za glodavce iz naravnega lesa je primerne oblike za postavitev v kot kletke za glodavce. Na voljo dve različni velikosti.

22,9927,99

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Kotna hišica za glodavce je skrivališče v kletki za glodavce.

  • Kotna hiška za glodavce je izdelana iz naravnega lesa.
  • V setu so sestavni deli, ki jih enostavno sestavite sami.

Na voljo so različne velikosti:

  • 25 x 25 x 17 cm
  • 31 x 31 x 20 cm

Kotna hišica je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82862 / 82863

Dodatne informacije

Velikost hišice

25 x 25 x 17 cm, 31 x 31 x 20 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kotna hišica za glodavce iz lesa – različne velikosti”