Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Lesene palčke za glodanje z luknjico

Na zalogi

Lesene palčke glodavcem pomagajo brusiti zobke. Palčke za glodanje so dolžine 12 cm in imajo luknjico, da jih lahko nanizamo na kovinski nosilec in obesimo v kletko.

3,29

5 na zalogi

Šifra: 82765 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Lesene palčke za glodanje so obvezna oprema za glodavce, saj pomagajo brusiti rastoče zobke.

  • Lesene palčke za glodavce so dolžine 12 cm.
  • Palčke za glodanje imajo luknjico.
  • Primerne so za glodavce, saj jim pomagajo brusiti zobe.

Lesene palčke za glodanje nanizamo na kovinski nosilec in obesimo v kletko. Kovinsko držalo za sadje za glodavce je na prodaj ločeno!

Palčke so le eden od izdelkov za glodavce. Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82765

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesene palčke za glodanje z luknjico”