Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kovinsko držalo za seno – košarica

Na zalogi

Kovinsko držalo za seno se kot košarica obesi na kletko in napolni s senom, solato ali drugimi dobrotami za glodavce – zajčke.

5,996,99

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kovinsko držalo za seno (jasli za seno) se obesi na kletko in napolni s senom, solato ali drugimi dobrotami za glodavce – zajčke. Pocinkano držalo za hrano za glodavce enostavno obesimo na rešetke v kletki.

Na voljo dve velikosti košaric:

  • mala košarica za zajčke: 17 x 13 cm
  • velika košarica za zajčke: 25 x 17 cm

Kovinsko držalo za seno in še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci, kjer imamo na voljo hrano za glodavce ali opremo za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov. Oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo v kategoriji glodavci boste izbirali med konkretnimi izdelki. Hiška za hrčke, kletka za hrčke, stranišče za zajčke, napajalnik za glodavce. Krtače za glodavce, mineralne kamne za glodavce, kletke za zajčka. Igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugega. Na spletnih poličkah naša spletna trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, med njimi so glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.) ena obsežnejših skupin, objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82783 / 82784

Dodatne informacije

Košarica za seno

17 cm x 13 cm, 25 cm x 17 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinsko držalo za seno – košarica”