Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Leseno korenje za glodavce z vijakom

Na zalogi

Korenje iz lesa za glodavce z vijakom je narejeno primerno za brušenje zob glodavcev. Ima vijak za pritrditev med rešetke kletke. Korenje je dolžine 9 cm.

3,49

4 na zalogi

Šifra: 82764 Kategoriji: , Oznaka:
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Leseno korenje za glodavce z vijakom je narejeno iz masivnega lesa in je idealno za grizljanje in brušenje zobkov glodavcev.

  • Lesena zelenjava ima vijak za pritrditev med rešetke v kletko za glodavce.
  • Korenje je izdelano iz naravnega lesa.
  • Korenje je dolžine 9 cm.

Leseno korenje za glodavce je le eden od izdelkov za glodavce. Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82764

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseno korenje za glodavce z vijakom”