Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Poslastica za glodavce iz detelje, zelišč, zelenjave in žit

Na zalogi

Poslastica za glodavce iz naravnih sestavin, brez umetnih arom, brez dodanega sladkorja, brez barvil in konzervansov. 

3,99

4 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Poslastica za glodavce iz detelje, zelišč, zelenjave in žit spada med opremo za glodavce, ki je izdelana iz naravnih sestavin in prijazna do živali.

Poslastica za glodavce iz detelje

  • Zeliščni posladek je iz sušenih listov detelje z dodatkom zelišč, žitaric in zelenjave.
  • Deteljni listi so stisnjeni v poslastico (2 kosa v paketu).
  • Listom detelje so dodana sušena zelišča, posušena zelenjava in žita.
  • Priboljšek za glodavce lahko obesimo na rešetko kletke za glodavce, saj ima na zadnjem delu žičko.
  • Poslastica za glodavce je brez dodanega sladkorja, brez umetnih okusov, brez barvil in konzervansov.
  • Velikost poslastice za glodavce je približno 6 cm.
  • Priboljšek za glodavce tehta 60 g.

Linija naravnih priboljškov za glodavce

Native Snacks so naravni, prvovrstni in kakovostni prigrizki za glodavce, ki spodbujajo naravno obrabo zob. Priboljški za glodavce so narejeni iz zelišč, cvetnih listov, zelenjave in zrnja brez dodatka sladkorja, arom, barvil ali konzervansov. Kakovost, narejena iz najboljših, nemško pridelanih sestavin za vaše glodavce!

Poslastica je primerna za male ali večje glodavce in je le eden od naravnih izdelkov iz naše ponudbe. Ti prigrizki so dopolnilna hrana za glodavce, narejeni so iz zelišč, cvetnih listov, zelenjave in žit, brez dodatkov: sladkorja, arom, barvil ali konzervansov. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za glodavce. Našli jih boste v kategoriji Glodavci med opremo za glodavce. V naboru ponudbe naše spletne trgovine imamo na voljo naslednje kategorije izdelkov – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo našega nabora za glodavce boste lahko izbirali med številnimi izdelki za hrčke, zajčke, izdelki so primerni tako za velike ali male glodavce. Med izdelki so tudi igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugega.

Nasveti za oskrbo malih živali – glodavcev

Nasvete za oskrbo malih živali – v naboru prispevkov glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov in novosti. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82871

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poslastica za glodavce iz detelje, zelišč, zelenjave in žit”