Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Transporter s certifikatom IATA Gulliver Mega 5 (do 25 kg) – transportni boks

Na zalogi

Transporter Gulliver Mega 5 je transportni boks za pse do 25 kg telesne teže. Ima IATA certifikat – za letalski transport.

99,99

2 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Transporter s certifikatom IATA Gulliver Mega 5 s kovinskimi vrati je kvaliteten transportni boks za varen prevoz psov, primeren tudi za potovanje z letalom.

Transporter s certifikatom IATA Gulliver Mega 5

  • Transportni box za varen transport psa do 25 kg telesne teže.
  • Transporter ima IATA certifikat – dovoljenje za letalski transport psov, mačk in malih živali.
  • Gulliver Mega transportni boksi so narejeni iz kakovostne plastike.
  • Plastična kletka za prevoz ima kovinska vrata in predal za opremo ter izvlečni ročaj in vpenjala za avtomobilski varnostni pas.
  • Transporter ima veliko rež za dobro zračenje, odpira se od zgoraj in spredaj.
  • Transporter je na voljo v antracitno sivi barvi.
  • Transportna kletka iz kompaktne plastike Gulliver Mega 5 je dimenzij 81 x 61 x 60 cm.
  • Možnost dokupa koles za lažji transport – komplet 4 koles.

Zakaj pes potrebuje transporter s certifikatom IATA?

Predpisi IATA (International Air Transport Association – Mednarodnega združenja za zračni promet) zahtevajo, da so izdelki za prevoz malih živali v letalskem prometu certificirani. To pomeni, da morajo imeti transporterji za letalski prevoz živali (psov, mačk in drugih malih živali) potrdilo združenja IATA. Certifikat vam zagotavlja varen prevoz psov in drugih malih živali s prevoznimi sredstvi.

Transporter s certifikatom IATA je eden od certificiranih transporterjev iz naše ponudbe. Še več izdelkov za pse si lahko ogledate v ponudbi naše spletne trgovine v kategoriji Oprema za pse.

Trgovina za pse

Vse izdelke iz naše ponudbe si lahko ogledate tudi v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček po Sloveniji. Naše osebje vam bo svetovalo, kakšna transportna torba ali boks bi bil najprimernejši za vašega psa.

Nasveti za potovanje s psi

O potovanju psov in drugih malih živali pišemo na posebni strani POTOVANJE MALIH ŽIVALI, tam boste našli tudi primerne izdelke za potovanje s psom na enem mestu. Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

84585

Dodatne informacije

Teža 0,3000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Transporter s certifikatom IATA Gulliver Mega 5 (do 25 kg) – transportni boks”

Morda vam bo prav tako všeč…