Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kovinski boks za psa – 2 vrata – različne velikosti

Na zalogi

Kovinska kletka z dvojnimi vrati za pse ali mačke se enostavno sestavi in pospravi. Transporter za prevoz psa ali prevoz mačke je na voljo v različnih dimenzijah.

64,9987,99

Kerbl

Opis

Kovinski boks za psa z dvojnimi vrati za pse ali mačke. Transportni box za psa je primeren za razstave, bivanje v hotelih ali na dopustu.

Kovinska kletka – kakšne lastnosti mora imeti?

  • Prednost kovinskega transporterja je, da se enostavno sestavi in pospravi.
  • Kletka iz kovine je črne barve in box je opremljen z ročajem.
  • Transportni kovček ima dvoja vrata.
  • Pasja kletka je primerna za v avto.
  • Čiščenje pasjega transporterja je praktično, saj je dno kletke plastično, enostavno ga odstranite in očistite.

Kovinski boks za psa – kakšna je primerna velikost?

Transporter kovinska kletka za prevoz psa ali prevoz mačke je na voljo v različnih dimenzijah:

  • 76 x 54 x 64 cm
  • 92 x 63 x 74 cm
  • 107 x 74 x 85 cm

Primerna velikost transporterja je pomembna za dobro počutje psa v času prevoza oziroma bivanja znotraj pasje kletke. Kako določiti pravo velikost pasje kletke za pse? Plečna višina psa naj bo enaka ali (bolje) višja, kot je višina transportne kletke. Tako bo imel pes dovolj svobode znotraj transporterja.

Pasje kletke – različne možnosti uporabe

Transportni boks lahko uporabljate v notranjih prostorih, zunaj ali pa za prevoz malih živali. Kovinski boks je primeren za večino avtomobilskih prtljažnikov – tako kletka za prevoz psa postane varno okolje za vašega kužka. Transportni boks pa lahko imate tudi v stanovanju. Ko ga ne potrebujete, ga enostavno zložite in pospravite.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih izdelkov za pse, najdete jih v kategoriji Oprema za pse. Pasje potrebščine si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega psa. Vabljeni!

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

81365 / 81366

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost kovinske kletke

76 x 54 x 64 cm, 92 x 63 x 74 cm, 107 x 74 x 85 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinski boks za psa – 2 vrata – različne velikosti”

Morda vam bo prav tako všeč…