Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Transporter z odprto streho Gulliver 3 Top Free (do 12 kg) – transportni boks

Na zalogi

Transporter Gulliver 3 Top Free je plastičen transportni boks s kovinskimi vrati in kovinsko streho za varen prevoz psov in mačk do 12 kg telesne teže.

Izdelek PO NAROČILU ima daljši dobavni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

49,99

Šifra: 84583 PO NAROČILU Kategoriji: , Oznake: , ,
Kerbl

Opis

Transporter z odprto streho Gulliver 3 Top Free s kovinskimi vrati in kovinsko streho je plastičen transportni boks za varen prevoz psov in mačk.

Transporter z odprto streho – kakšne so prednosti?

  • Gulliver tranportni boksi so narejeni iz kakovostne plastike.
  • Transportni box za varen transport psov in mačk do 12 kg telesne teže.
  • Plastična kletka za prevoz v avtomobilu je opremljena z vpenjali za avtomobilski varnostni pas.
  • Transportna kletka iz plastike Gulliver 3 Top Free je dimenzij 61 x 40 x 38 cm.

Transporter z odprto streho in drugi transportni boksi

Transporter s streho je eden od transporterjev iz naše ponudbe. Še več izdelkov za pse in mačke si lahko ogledate v ponudbi naše spletne trgovine v kategoriji Oprema za pse ali Oprema za mačke.

Trgovina za pse in živalski blog o pasjih vsebinah

Vse izdelke iz naše ponudbe si lahko ogledate tudi v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček po Sloveniji. Naše osebje vam bo svetovalo, kakšna transportna torba ali boks bi bil najprimernejši za vašega psa. Za ljubitelje potovanj s psi smo na enem mestu zbrali vse potrebne izdelke za pse in na enem mestu zapisali napotke za varnejše in prijetnejše POTOVANJE MALIH ŽIVALI. Naj bo tudi na poti s psom prijetno – tako vam kot tudi vašemu pasjemu ljubljenčku ali drugi mali živali, s katero želite na pot.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

V kolikor izdelka ni na zalogi, ga je mogoče naročiti. Dobavni rok za izdelek je 4-5 tednov. Več informacij o dobavnem roku na info@zazivali.si.

84583

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Transporter z odprto streho Gulliver 3 Top Free (do 12 kg) – transportni boks”

Morda vam bo prav tako všeč…