Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kovinska kletka za pse – ena vrata

Na zalogi

Kovinski boks za prevoz psa ali mačke, mere transporterja 63 x 48 x 57 cm.

56,73

3 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kovinska kletka za pse z enojnimi vrati – za pse ali mačke je primerna za razstave, bivanje v hotelih ali na dopustu.

Pasja kletka

  • Prednost kovinskega transporterja je, da se enostavno sestavi in pospravi.
  • Kletka iz kovine je črne barve in box je opremljen z ročajem.
  • Transportni kovček ima ena vrata.
  • Pasja kletka je primerna za v avto.
  • Čiščenje pasjega transporterja je praktično, saj je dno kletke plastično, enostavno ga odstranite in očistite.

Kovinska kletka za pse – kako izbrati primerno velikost?

Kovinska kletka za pse – transporter za prevoz psa ali prevoz mačke je na voljo v dimenziji 63 x 48 x 57 cm. Ali je prave velikosti za vašega psa? Primerna velikost transporterja za kužka se izmeri tako, da mora biti plečna višina psa enaka ali (bolje) višja, kot je višina transportne kletke. Primerna velikost pasje kletke bo poskrbela za udobje vašega psa med prevozom ali v času bivanja znotraj kletke.

Pasje kletke za različne potrebe

Transportni boks lahko uporabljate v notranjih prostorih, zunaj ali pa za prevoz malih živali. Kovinski boks je primeren za večino avtomobilskih prtljažnikov, ravno tako pa ga lahko imate v stanovanju. Ko ga ne potrebujete, ga enostavno zložite in pospravite.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih izdelkov za pse, najdete jih v kategoriji Oprema za pse. Pasje potrebščine si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega psa. Vabljeni!

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

81364

Dodatne informacije

Teža 0,3000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinska kletka za pse – ena vrata”

Morda vam bo prav tako všeč…