Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kolesa za transporter Gulliver Mega – komplet 4 koles

Na zalogi

Kolesa za transporter Gulliver Mega so primerna za štiri različne velikosti transporterjev.

35,99

2 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kolesa za transporter Gulliver Mega za lažji transport – v kompletu so 4 kolesa.

Kolesa se lahko namesti na transporterje Gulliver Mega različnih velikosti:

  • Transportni boks s certifikatom Gulliver Mega 4 s kovinskimi vrati za varen transport psa do 18 kg telesne teže, ima IATA certifikat – dovoljenje za letalski transport psov, mačk in malih živali.
  • Transporter s certifikatom IATA Gulliver Mega 5 s kovinskimi vrati za varen transport psa do 25 kg telesne teže.
  • Transporter s certifikatom Gulliver Mega 6 s kovinskimi vrati za transport psov do 40 kg telesne teže, ima IATA certifikat.
  • Velik transporter Gulliver Mega 7 s kovinskimi vrati za varen prevoz psov, primeren tudi za potovanje z letalom. Transportni box za varen transport psa do 50 kg telesne teže. Ima IATA certifikat.

Še več izdelkov za pse si lahko ogledate v ponudbi naše spletne trgovine v kategoriji Oprema za pse. Vse izdelke iz naše ponudbe si lahko ogledate tudi v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček po Sloveniji. Naše osebje vam bo svetovalo, kakšna transportna torba ali boks bi bil najprimernejši za vašega psa.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

84588

Dodatne informacije

Teža 0.3000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kolesa za transporter Gulliver Mega – komplet 4 koles”

Morda vam bo prav tako všeč…