Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Velik transporter Gulliver Mega 7 (do 50 kg) – transportni boks s certifikatom IATA

Na zalogi

Transporter Gulliver Mega 7 je transportni boks za pse do 50 kg telesne teže. Ima IATA certifikat – za letalski transport.

124,65

1 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Velik transporter Gulliver Mega 7 s kovinskimi vrati je kvaliteten transportni boks za varen prevoz psov, primeren tudi za potovanje z letalom.

Velik transporter za pse večjih pasem – lastnosti

  • Transportni box za varen transport psa do 50 kg telesne teže.
  • Transporter ima IATA certifikat – dovoljenje za letalski transport psov, mačk in malih živali.
  • Gulliver Mega transportni boksi so narejeni iz kakovostne plastike.
  • Plastična kletka za prevoz ima kovinska vrata in predal za opremo ter izvlečni ročaj in vpenjala za avtomobilski varnostni pas.
  • Transporter ima veliko rež za dobro zračenje, odpira se od zgoraj in spredaj.
  • Transporter je na voljo v antracitno sivi barvi.
  • Transportna kletka iz kompaktne plastike Gulliver Mega 7 je dimenzij 102 x 72 x 76 cm.
  • Možnost dokupa koles za lažji transport – komplet 4 koles.

Trgovina za pse in drugi pasji transporterji

Velik transporter s certifikatom IATA je eden od certificiranih transporterjev iz naše ponudbe. Še več izdelkov za pse si lahko ogledate v ponudbi naše spletne trgovine v kategoriji Oprema za pse. Vse izdelke iz naše ponudbe si lahko ogledate tudi v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček po Sloveniji. Naše osebje vam bo svetovalo, kakšna transportna torba ali boks bi bil najprimernejši za vašega psa. Smo pa za vse ljubitelje potovanj s psi na enem mestu zbrali vse potrebne izdelke in napotke za varnejše in prijetnejše POTOVANJE MALIH ŽIVALI. Naj bo tudi na poti s psom prijetno vam in vašemu psu.

Vsebine na živalskem blogu o velikih psih

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

84587

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Velik transporter Gulliver Mega 7 (do 50 kg) – transportni boks s certifikatom IATA”

Morda vam bo prav tako všeč…