Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

PottPock zapestnica z žepkom za shranjevanje pasjih vrečk

Na zalogi

PottPock je koži prijazen, pralen, raztegljiv, vzdržljiv in zabaven pripomoček. Na voljo je v dveh velikostih, za otroke in odrasle. Izbirate lahko med 9 različnimi barvami.

Z nakupom tega izdelka podprete slovensko podjetje!

12,8016,20

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

PottPock zapestnica z žepkom za shranjevanje pasjih vrečk je idealen pripomoček za vse skrbnike kužkov za atraktivno in inovativno hrambo pasjih vrečk za kakce (nosilec za vrečke za iztrebke).

S PottPockom se ne pridobi le nosilčka za pasje vrečke ali pa pasje priboljške. Njegova posebnost se izraža v večnamenski in večkratni uporabi. Namenjen je vsem, tako odraslim kot otrokom. Zaradi posebne sestave omogoča maksimalno oprijemljivost in tako preprečuje izpadanje vsebine.

 • Velikost:
  • otroška (S/M) – primerna je za otroško ali nežno žensko roko; premer zapestnice je 6,9 cm
  • odrasla (M/L) – primerna je za odraslo žensko in moško roko; premer zapestnice je 7,9 cm.
 • Zapestnica je pralna, omogoča higienično shranjevanje, je zabavna ter omogoča hitro in enostavno uporabo.
 • Po želji izdelek pred uporabo operete z blago milnico in mlačno vodo. Dobro osušite, tudi notranjost žepka. Umivanje po potrebi.
 • Svetujemo nežno rokovanje.
 • Shranjujte večje število pasjih vrečk.

Gre za patentiran slovenski produkt, zaradi katerega bo pozabljanje in izgubljanje pasjih vrečk preteklost. Poskrbite, da vam ne bo več nerodno!

Zakaj je PottPock poseben?

 • Slovensko
 • Higiensko
 • Od vsakega prodanega izdelka se odvede delež slovenskim društvom za dobrobit živali.

Neon PottPock zapestnica za vrečke

Še več izdelkov – tudi vrečk za pasje iztrebke lahko najdete v kategoriji naše spletne trgovine za male živali Oprema za pse. Veliko zanimivih izdelkov za vaše kužke imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine skupaj z vašimi kužki.

Vrečke za pasje iztrebke

Večina vrečk za iztrebke je iz plastike – nadomestne vrečkice za iztrebke v naši ponudbi so tudi biorazgradljive pasje vrečke za iztrebke. So pa prav tako kot običajne ali pisane vrečke za iztrebke primernih dimenzij za pasje torbice iz naše ponudbe izdelkov za pse.

Vabimo vas pa tudi na naš spletni živalski blog, na katerem pišemo o živalskih vsebinah, nasvetih in obveščamo o novostih v naši spletni trgovini za male živali. Z nami svoje izkušnje delijo pasji lastniki, zato vabljeni k prebiranju vsebin, ki bodo morda prav prišle v vašem življenju z vašim kosmatincem. Seveda pa lahko tudi sami delite izkušnje z drugimi pasjimi skrbniki.

Dodatne informacije

PottPock barva

modra, oranžna, rdeča, roza, vijolična, rumena, zelena, črna, NEON

PottPock velikost

otroška (S/M), odrasla (M/L)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PottPock zapestnica z žepkom za shranjevanje pasjih vrečk”

Morda vam bo prav tako všeč…