Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Rampa za psa

Na zalogi

Rampa za psa omogoča lažji dostop psom v prtljažnik, zloži se 3-krat, ima nedrsečo površino, dvignjen stranski rob in ročaj za prenašanje.

Bi vas morda zanimala prevleka za sedeže avtomobila ali prevleka za prtljažnik avtomobila?

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

76,99

Kerbl

Opis

Rampa za psa za avto omogoča lažji dostop psom v prtljažnik avtomobila.

 • Pasja rampa je dolžine 152 cm.
 • Širina rampe za kužke je 41 cm.
 • Prenosna rampa za pse prenese največjo obremenitev do 75 kg.
 • Rampa za pse je na voljo v črni barvi.
 • Rampa je zložljiva – zloži se 3-krat in tako omogoča lažji transport in shranjevanje. Zložena rampa meri: 52 x 41 x 26 cm
 • Rampa ima:
  • nedrsečo površino zahvaljujoč profilu,
  • dvignjen stranski rob za večjo varnost,
  • ročaj za prenašanje.
 • Idealen izdelek za transport psov – primeren za majhne pse ali starejše pse ali za pse z omejeno mobilnostjo.

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, naročimo jih pri dobavitelju. Dobava izdelkov po naročilu ima daljši časovni rok (1-4 tedne), za več informacij nas lahko kontaktirate.

Rampa za psa

Pasja rampa je le eden od izdelkov za transport psa v avtu. Če želite, da bo potovanje s psom vedno prijetno, si vzemite čas in natančno preglejte spletno ponudbo naših izdelkov za zaščito avta in opreme za varno potovanje z malimi živalmi.

Specializirana trgovina za pse in oprema za potovanje z malimi živalmi

Varnostno opremo in opremo za potovanje s psom si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji. Vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen izdelek bi bil najprimernejši za vašega psa glede na potrebe potovanja.

Nasveti za potovanje s psom

O potovanju psov in drugih malih živali pišemo na posebni strani POTOVANJE MALIH ŽIVALI, tam boste našli tudi primerne izdelke za potovanje s psom na enem mestu. Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

80572

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rampa za psa”

Morda vam bo prav tako všeč…