Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
IZDELEK PO NAROČILU

Kletka iz aluminija Barry za prevoz psa – različne velikosti

Na zalogi

Kletka iz aluminija našega nemškega dobavitelja je na voljo v različnih dimenzijah (mala po naročilu / velika je na zalogi / dvojna po naročilu).

Manjši alu transportni boks in večji dvojni transporter sta na voljo po naročilu preko spleta, lahko nam tudi pišete na info@zazivali.si ali nas kontaktirate po telefonu. Naročilo izdelkov po naročilu je veljavno kot povpraševanje!

229,99266,99

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kletka iz aluminija Barry je zelo kvaliteten transportni boks za varen prevoz psov, primeren za potovanja.

Cena izdelkov po naročilu je informativna! 

 • Transportni boks je izdelan iz kakovostnega aluminija.
 • Kletka je stabilna in varne oblike.
 • Sprednja in zadnja stran sta oblikovani za optimalno koriščenje prostora v prtljažniku.
 • Višje stene za večjo varnost.
 • Kletka vključuje protizdrsno termo preprogo.
 • Mrežasti vložki so namenjeni dobremu prezračevanju.
 • Hitro zapiranje boksa za psa.
 • Enostaven transporter za montažo.

Transporter za pse je na voljo v treh dimenzijah:

 • Manjša kletka iz aluminija (enojna vrata) – manjši kovinski boks dimenzij 77 (50) x 50 x 55 cm (natančneje: širina (zgoraj in spodaj) 55 cm, višina 50 cm in globina 77 cm (na dnu) & 50 cm (na vrhu).
 • Večja kletka iz aluminija (enojna vrata) – večji kovinski boks 92 (60) x 65 x 65,5 cm (natančneje: širina (zgoraj in spodaj) 65 cm, višina 65,5 cm in globina 92 cm (na dnu) & 60 cm (na vrhu).
 • Dvojna kletka iz aluminija (dvojna vrata, možnost pregraditve) – večji kovinski boks 92 x 97 x 68 cm (natančneje: širina (spodaj) 92 cm, višina 68 cm in globina 97 cm (na dnu). Pregrado za veliko dvojno kletko je možno dokupiti ločeno – stena za pregrado in transport dveh psov je dimenzij: širina 58 cm, globina 97 cm, višina 68 cm.

POMEMBNO OBVESTILO!

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, po dogovoru jih naročimo pri dobavitelju, cena teh izdelkov je informativna. Naročilo izdelkov po naročilu je veljavno kot povpraševanje!

V primeru naročila izdelka po naročilu vas kontaktiramo in vam sporočimo:

 • ali je ta izdelek trenutno na voljo pri dobavitelju,
 • kolikšna je njegova cena,
 • okviren dobavni rok in
 • drugi podatki, ki bi bili pomembni za dobavo izdelka.

Izdelek naročimo šele, ko se s temi pogoji strinjate in predhodno plačate naročilo po ceni, ki vam jo sporočimo naknadno! Po plačilu se izdelek naroči pri dobavitelju in ko je izdelek dobavljen v trgovino, vas obvestimo.

Še več izdelkov za pse lahko najdete v kategoriji naše spletne trgovine za male živali Oprema za pse. Veliko zanimivih izdelkov za vaše kužke imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk v naše trgovine skupaj z vašimi kužki. Vabimo vas tudi na naš spletni živalski blog. Na njem pišemo o živalskih vsebinah, nasvetih in obveščamo o novostih v naši spletni trgovini za male živali. Z nami svoje izkušnje delijo pasji lastniki, zato vabljeni k prebiranju vsebin, ki vam lahko pridejo prav v vašem življenju z vašim kosmatincem. Seveda pa lahko tudi sami delite izkušnje z drugimi pasjimi skrbniki.

80585 / 80586 / 80587 / 80588

Dodatne informacije

Teža 8,0000 kg
Velikost kovinskega boksa

Manjši transporter 77x50x55 cm, Večji transporter 92x65x65,5 cm, Dvojni transporter 92x97x68 cm, Kovinska pregrada

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kletka iz aluminija Barry za prevoz psa – različne velikosti”

Morda vam bo prav tako všeč…