Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Insekticidni sprej za prostor Vitalveto 500 ml

Na zalogi

Insekticid za prostor v pršilu Vitalveto je učinkovito sredstvo za odstranjevanje zajedavcev kot so bolhe in klopi v prostoru. Nova formula uničuje bolhe in njihove ličinke, ki so prisotne v domačem okolju, kjer se zadržuje pes ali mačka. Pršilo za prostor proti bolham in klopom vsebuje 500 ml.

18,60

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Insekticidni sprej za prostor Vitalveto je pršilo za prostor proti bolham in klopom. Pršilo za uničenje bolh in klopov vsebuje 500 ml. Pred uporabo preberite navodila za uporabo in upoštevajte varnostne ukrepe.

Sredstvo za prostor proti bolham – navodila za uporabo

 • Pred uporabo dobro pretresite in pršite z razdalje 20 cm od površine. Dobro popršite – pasje hišice, košare, preproge, itison, parket, talne obloge, sedežne … Ni primerno za usnje. Ne pušča madežev. Ni za zunanjo uporabo!

Insekticidni sprej za prostor – VARNOSTNI UKREPI

 • Vsebuje Permetrin (ISO). Lahko povzroči alergijski odziv. Sredstva za uničevanje bolh in klopov ne nanašajte direktno na živali ali rastline.
 • Pred nanašanjem sredstva na površino odstranite iz prostora pse, mačke in druge domače živali, pokrijte hrano, posodo, rastline, pohištvo oz. površine, ki jih ne želite čistiti, dobro zaščitite. Ugasnite črpalke na akvariju in akvarij zaščitite.
 • Živali ne smejo priti v stik s površino, dokler le ta ni posušena. Ne nanašajte hrane in surovin na površine, dokler le te niso temeljito očiščene z vodo.
 • Preprečite stik s kožo in očmi. Po uporabi roke dobro umijte z vodo in milom.
 • V primeru zaužitja poiščite zdravniško ali veterinarsko pomoč in pokažite etiketo. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa izdelka.
 • Uporabljajte le v dobro prezračevanih prostorih. Prostor naj se zrači toliko časa, da se posprejane površine posušijo.
 • Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.
 • Med uporabo antiparazitnega pršila ne kadite. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte pršila niti, ko je prazno.
 • Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Preprečiti sproščanje v okolje. Prestreči razlito tekočino.
 • Odstraniti vsebino/posodo na mesta, ki so namenjena zbiranju nevarnih ali posebnih odpadkov.
 • Hraniti zunaj dosega otrok.

Še več podobnih izdelkov proti klopom in bolham na voljo v kategoriji Insekticidi. Vabljeni tudi v naše fizične trgovine po Sloveniji ZOO Slonček. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za male živali.

Dodatne informacije

Teža 0,6000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Insekticidni sprej za prostor Vitalveto 500 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…