Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Insekticidni šampon za pse in mačke VetoBiotic 200 ml

Na zalogi

Šampon proti parazitom za pse in mačke vsebuje sestavino tetrametrin, ki je znana kot učinkovito sredstvo proti zunanjim parazitom (bolhe, klopi in uši) pri domačih živalih. Njegovo delovanje proti zajedavcem je takojšnje!

Akcijska cena velja samo v spletni trgovini www.zazivali.si.

7,60

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Insekticidni šampon VetoBiotic (Vitalveto) je šampon za pse in mačke proti zajedavcem – bolham, klopom in ušem. Tekoči šampon za pse ali mačke, ki deluje proti zajedavcem vsebuje 200 ml. Vsebuje: Tetrametrin 1g/l

Insekticidni šampon za pse in mačke – navodila za uporabo

NAČIN UPORABE: Žival v celoti zmočite z mlačno vodo. Nanesite šampon proti parazitom po celotni dlaki in močno zmasirajte telo živali, pri tem pa se izogibajte očem. Pustite, da šampon deluje nekaj minut, in ga nato izdatno izperite z mlačno vodo. Nato pustite, da se dlaka živali sama posuši.

Doziranje: Količina šampona naj bo približno 2 ml/kg.

TERAPEVTSKE INDIKACIJE: Izdelek odpravlja ektoparazite pri psih in mačkah.
PREVIDNOSTNI UKREPI: Izdelek je namenjen za zunanjo uporabo in ni užiten. Hranimo ga izven dosega otrok in živali. Izogibajte se stiku s kožo, očmi, sluznico in živili. Po uporabi si umijte roke. Izdelek je strupen za ribe in lupinarje.

Izdelki proti bolham in klopom – pri psih in mačkah

Insekticidni šampon je le eden od izdelkov v boju z bolhami. Še več podobnih izdelkov proti klopom in bolham na voljo v kategoriji Insekticidi. Vabljeni tudi v naše fizične trgovine po Sloveniji ZOO Slonček. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za male živali.

V prispevku na živalskem blogu Kako se znebiti bolh pri psu in mački? podajamo natančna navodila, kako se znebiti nadležnih zajedavk iz vašega doma. Ker le majhen odstotek bolh gostuje na psu ali mački, ostale pa se nahajajo v prostoru, kjer se pes ali mačka dnevno gibljeta in zadržujeta, je prav, da se krvosesih zajedavcev lotite na vseh frontah. Odrasle bolhe odložijo jajčeca po prostoru, kjer se psi ali mačke dnevno gibljejo. Iz jajčec pa se razvijejo ličinke, bube in nato odrasle bolhe, ki ponovno skačejo po prostoru in iščejo svojega gostitelja – psa ali mačko. Več v blogu!

Dodatne informacije

Teža 0,2500 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Insekticidni šampon za pse in mačke VetoBiotic 200 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…