Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Glavnik proti bolham – za izčesavanje bolh, prhljaja in drobne umazanije

Na zalogi

Glavnik za pse s plastičnim ročajem proti bolham, prhljaju in drobni umazaniji, na voljo je v beli barvi, je dolžine 13 cm.

3,59

6 na zalogi

Kerbl

Opis

Glavnik proti bolham: Glavnik za izčesavanje bolh, prhljaja in drobne umazanije je vsestransko uporaben.

Glavnik za bolhe

Pasji glavnik se uporablja v boju z bolham pri psih in mačkah, primeren je tudi za odstranjevanje prhljaja iz pasje dlake ali za odstranjevanje drobnega prahu iz pasjih dlak.

  • Glavnik v beli barvi s plastičnim ročajem je dolžine 13 cm.
  • Glavnik za pse v boju proti nadležnim zajedavcem uspešno odstranjuje bolhe in drugo umazanijo iz pasjega kožuha.
  • Igle glavnika ujamejo odrasle bolhe iz pasjega kožuha.

Izdelki proti bolham

Glavnik proti nadležnim bolham je le eden od izdelkov v boju z bolhami. Še več podobnih izdelkov proti klopom in bolham na voljo v kategoriji Insekticidi. Vabljeni tudi v naše fizične trgovine po Sloveniji ZOO Slonček. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za male živali.

V prispevku na živalskem blogu Kako se znebiti bolh pri psu in mački? podajamo natančna navodila, kako se znebiti nadležnih zajedavk iz vašega doma. Ker le majhen odstotek bolh gostuje na psu ali mački, ostale pa se nahajajo v prostoru, kjer se pes ali mačka dnevno gibljeta in zadržujeta, je prav, da se krvosesih zajedavcev lotite na vseh frontah. Odrasle bolhe odložijo jajčeca po prostoru, kjer se psi ali mačke dnevno gibljejo. Iz jajčec pa se razvijejo ličinke, bube in nato odrasle bolhe, ki ponovno skačejo po prostoru in iščejo svojega gostitelja – psa ali mačko. Več v blogu!

83325 / 82484

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Glavnik proti bolham – za izčesavanje bolh, prhljaja in drobne umazanije”

Morda vam bo prav tako všeč…