Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Kovinska posoda z vijakom – različne velikosti

Na zalogi

Kovinska posoda z vijakom iz nerjavečega jekla je primerna za glodavce ali ptice, saj ima vijak za pritrjevanje na ptičjo kletko za na kletko za glodavce. Na voljo v različnih velikostih: 300 ml in 600 ml.

4,996,49

Kerbl

Opis

Kovinska posoda z vijakom iz nerjavečega jekla je primerna za glodavce ali ptiče, saj ima vijak za pritrjevanje na kletko za ptičke ali glodavce.

  • Posoda z vijakom je izdelana iz nerjavečega jekla.
  • Kovinska posoda je primerna za glodavce ali ptice.
  • Kovinska posoda za glodavce: v kovinsko posodo lahko damo vodo ali hrano za glodavce.
  • Kovinska posoda za ptice: v kovinsko posodo lahko damo vodo ali semensko mešanico za ptice.
  • Posodo lahko čistimo ročno.

Kovinska posoda iz nerjavečega jekla je na voljo v različnih velikostih:

  • 300 ml,
  • 600 ml.

Oprema za glodavce in oprema za ptice

Kovinska posoda z vijakom je le eden od izdelkov za glodavce ali ptice, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. Za ptice pa si lahko ogledate izdelke v kategoriji Ptice.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

83970 / 83971

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Litraža

300 ml, 600 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinska posoda z vijakom – različne velikosti”