Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mucek: Revija za ljubitelje mačk

Revija Mucek

Mucek. V začetku aprila je izšla prva revija za mačke v Sloveniji – revija Mucek, ki so se je lotili ustvarjalci revije za pse Kužek.

V reviji Mucek bodo vsake tri mesece ponudili najrazličnejše teme v povezavi z mačkami:

  • intervjuje z znanimi osebami,
  • predstavitve pasem,
  • nasvete veterinarjev,
  • konkretne nasvete za ljubitelje mačk,
  • spremljali bodo mačje dogodke in
  • zanimive mačje zgodbe v obliki pisem bralcev,
  • posebno mesto pa bo v reviji dobila tudi rubrika Mačke iščejo dom.

Veliko koristnih informacij ponujamo tudi na našem živalskem blogu in na spletnih poličkah, kjer so opisani izdelki za mačke. In ponekod celo pripisani nasveti za prehranjevanje, nego in opremljanje doma, v kolikor imate doma kosmato prijateljico, ki rada prede.

Iz naše spletne ponudbe – izdelki za mačke

Kot pomemben segment je hrana za mačke. Kvalitetna hrana za mačke je razdeljena glede na različne kategorije, na voljo veliko različnih proizvajalcev, blagovnih znamk. Mačja hrana pa obsega tudi mačje priboljške in različne okuse mokre mačje hrane.

Poleg mačje hrane boste na strani našli še vse potrebno za vaše kosmatinke. V spletni ponudbi so oprema za mačke, praskalniki za muce različnih velikosti in oblik. Vse za nego muc na spletnih poličkah in številne mačje igrače, ki bodo vaši mački polepšale vsakdan.

Po nasvet za vašega mucka se lahko vedno obrnete tudi na nas in naše prodajno osebje v trgovinah ZOO Slonček. Skušali vam bomo svetovati in vas opremili s koristnimi informacijami za vašega mucka. Vabljeni na obisk k nam.

Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Degu – čilska veverica
Naprej
Akvarijske ribice: Varen transport