Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Oblačila za pse in mačke – nova kolekcija

Oblačila za pse in mačke

Oblačila za pse in mačke – nova kolekcija je tu za vas in vaše ljubljenčke!

Nova kolekcija oblačil za pse in mačke je prispela v našo spletno trgovino za male živali in še dodatno napolnila kategorijo Oblačila za pse.

Pisani puloverji za pse

Iščete pulover za velikega psa ali vam manjka pulover za majhnega psa? V naši ponudbi so puloverji v štirih različnih barvah – rdeča ali roza ter črna ali siva. Na voljo so v kar 12 različnih velikostih in so primerni za zares vse velikosti psov! Oglejte si jih v spodnji galeriji – na dnu galerije pa jih lahko tudi naročite preko naše spletne trgovine!

Dežni plaščki za vse velikosti psov

Tudi med dežnimi plaščki je nekaj novosti, saj si želimo, da so vaši ljubljenčki tudi ob deževnem vremenu v modnih pasjih oblačilih zaščiteni pred dežnimi kapljami! Prav tako dežne plaščke za pse lahko kupite v naši spletni trgovini na koncu galerije izdelkov.

Nove pasje bunde

Med novostmi so tudi moderne pasje bundice. Pasji plašček, ki je videti kot bunda za psa, je toplo pasje oblačilo primerno za dež ali sneg. Psu je v pasji bundi udobno, ga ne zebe in ne prepiha. Oglejte si novo kolekcijo pasjih bundic našega italijanskega dobavitelja, ki se spozna na pasjo modo! Znotraj te kolekcije je tudi hiking linija oblačil za pse, ki je primerna za hladne razmere (tja do 0 stopinj Celzija) in še dodatno ščitijo psa pred mrazom, vetrom in zimskimi razmerami – takšna sta modela Makalu in Everest!

Oblačila za mačke

Tudi mačke potrebujejo zaščito pred mrazom v obliki oblačila za mačke. Priporoča se mačkam, ki živijo tako v notranjih kot tudi zunanjih prostorih. Ko temperature padejo, je prav, da jih kljub kožuhu zaščitimo pred mrazom, dežjem, vetrom ali proti drugim vremenskih nevšečnostim.

Pulover za mačke

V galeriji predstavljamo štiri različne puloverje, ki niso namenjeni le psom, ampak so primerni tudi za mačke.

Kako izmeriti hišnega ljubljenčka in izbrati primerno velikost oblačila?

Natančneje o merjenju psa pišemo v prispevku Pasja oblačila: Kako izbrati pravo velikost oblačila za pse? 

Če potrebujete pomoč, nas lahko pokličete ali nam pišete in pomagali vam bomo z nasveti! Lahko nas obiščete v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše prijazno osebje svetovalo, kakšen plašček za psa ali oblačilo za mačko bi bilo najprimernejše za vašega ljubljenčka.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Oprema za pse Mačke Oprema za mačke

Pusti komentar

Nazaj
Ideje za obdarovanje malih živali
Naprej
Novi izdelki za pse in mačke za udobno jesen