Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Novosti za male živali – jesenska sezona

Novosti za male živali

Novosti za male živali iz spletne trgovine v jesenski sezoni – predstavljamo že konec avgusta. Kajti na naše spletne poličke prihajajo novi zanimivi izdelki za pse in mačke ter glodavce.

Jesen prinaša novosti – oprema za pse

Med novostmi v naši spletni trgovini je nekaj zanimive opreme za pse. Dopolnili smo ponudbo oprsnic za pse, ki smo jih umestili v kategorijo ovratnice za pse. Novost so pasje oprsnice Xenos in varnostne oprsnice za avto ter nova barva oprsnic za pasje mladičke.

Izredno kvaliteten nabor pasjih ležišč smo dopolnili z novo moderno barvo Fluffy ležišč in že znanih in priljubljenih blazin za pse Oxford v sivi barvi.

Ob uspešni prodaji pasjega stranišča za mladičke smo v ponudbo dodali še večje stranišče za pse Puppy Toilet XL in pripadajoče podloge za veliko pasje stranišče.

Ker pa se ob koncu poletja temperature še vedno lahko povzpnejo, smo dopolnili ponudbo pasjih bazenov – novost so bazeni za pse z vzorcem Bubble.

Širimo pa tudi ekološko usmerjene izdelke – med novostmi so se tako znašle ekološke igračke za pse – morski konjiček in mačke – linija Marie.

Preverite podrobnosti o jesenskih novostih na naših spletnih poličkah trgovine za male živali s klikom na posamezen izdelek, ki je prikazan v nadaljevanju.

Novosti – oprema za mačke

Kategorijo mačke smo za jesen dopolnili v kategoriji praskalnikov. Še vedno je poleg uporabnosti za mačko pomembna estetika mačjega drevesa v prostoru. Ker praskalnik postane del prostora, v katerem živimo z mačko, se mora ujemati z ambientom. Poleg novih praskalnikov smo v ponudbo umestili tudi aluminijasto lopatko za čiščenje mačjega stranišča in kup zanimivih mačjih igračk.

Najbolj iskana igračka za mačke ta hi je 3D riba iz pliša, ki premika rep. Mačkam je zanimiva, ker njeno premikanje posnema naravno premikanje rib! Trenutno je Flopping Fish najbolj iskana igrača za mačke! Preverite še druge pametne igrače za mačke, ki smo jih dodali v ponudbo trgovine za mačke.

Novost je tudi zelo uporabna silikonska podlaga za posode za pse in mačke, ki ima dvignjen rob.

Med iskane novosti smo dodali še stopnice za male pse in mačke, ki bo manjših živalim omogočila dostop do postelje, kavča ali drugega pohištva. Easy Climb stopnice so primerne tudi za starejše živali ali živali, ki okrevajo.

Novosti za glodavce in ptice

V naši ponudbi za glodavce in ptice se je znašlo še nekaj zanimivih izdelkov. Hranilnik za zajčke in lesena terasa za glodavce. Nov pa je tudi siv transportni boks za male živali Portobello.

Nove linije že poznanih izdelkov

V spletni trgovini so se znašle tudi nove barve in modeli že poznanih in priljubljenih izdelkov za male živali.

Vse izdelke si lahko v živo ogledate tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji. Vabljeni v naše trgovine za male živali ZOO Slonček!

Več o ponudbi trgovine za male živali – kvalitetna pasja hrana na povezavi hrana za pse in kvalitetna mačja hrana na povezavi hrana za mačke.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Oprema za pse Mačke Oprema za mačke Male živali splošno Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Novi izdelki za pse in mačke za udobno jesen
Naprej
Pasja torta in praznovanje pasjega rojstnega dneva